Worden jouw trajecten vergoed?

De trajecten bij het Instituut voor Persoonlijke Coaching (Elzemarij; training & coaching) worden niet vergoed.

We willen als instituut niet gedwongen worden om ons te voegen naar de eisen van zorgverzekeraars. Deze eisen zijn niet altijd een stimulans voor de kwaliteit van de zorg. Zo kunnen vaak alleen kortdurende trajecten worden aangeboden. We willen kwaliteit bieden en samen met jou bepalen hoe lang een behandeling duurt en op welke onderwerpen de focus ligt in de gesprekken. Zo kan het traject op jou als persoon worden afgestemd en op wat jij nodig hebt.

Droom jij er van om eens een moment voor jezelf te creëren, maar vind je het moeilijk om nu je tijd, geld en energie te investeren? Ben je druk en onzeker of het bedrag haalbaar is? Met een paar creatieve oplossingen blijkt het eigenlijk altijd wel haalbaar te zijn.

1. Vaak willen werkgevers (mee)betalen voor de ontwikkeling van hun werknemers. Elke werkgever is namelijk verplicht de werknemers daar jaarlijks kansen en mogelijkheden voor te bieden en ze hebben als het goed is een ‘potje’ voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
2. Leg voor één jaar je prioriteit bij jezelf en gun jezelf een traject waar je de rest van je leven plezier van hebt. Geef daarvoor minder uit aan vakantie, kleding, uitjes en abonnementen en investeer het geld dat je hebt in een levens veranderend traject voor jezelf.

En als het echt niet lukt… neem dan even contact op! Ik wil het graag voor iedereen beschikbaar maken en denk graag, binnen de mogelijkheden, mee met jouw situatie. Jaarlijks heb ik twee plekken tegen gereduceerd tarief (voor mensen die bijv. minder verdienen dan €1500 netto). We overleggen samen je betalingsmogelijkheden en evt. wanneer er zo’n plekje vrij komt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *